Inschrijven voor zonnepark A58!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor je zonnepanelen in zonnepark A58

Wek je eigen zonnestroom op met een zonnepaneel uit zonnepark A58. Door een zonnepaneel op jouw naam te zetten. De stroom die je vervolgens opwekt, is direct van jou. En trekken we jaarlijks af van je energierekening. We noemen zo’n zonnepaneel een Paneelopnaam.

De stroomopbrengst van één Paneelopnaam verlaagt je energierekening met zo'n 20,- euro per jaar. Een Paneelopnaam kost eenmalig € 99,-. en je profiteert vervolgens voor 9 jaar van de opwek met jouw paneel.

Bereken je voordeel

Hoeveel verbruik je?

Help me inschatten

Hoeveel Panelenopnaam wil je?

0

Besparing op je energierekening

€ 0

9 jaar lang 250 kWh gegarandeerd

Eenmalige inleg

€ 0

Je winst

€ 0

Een rendement van 14%

Zonnepark Etten-Leur begin oktober in productie genomen

Energieleverancier Vrijopnaam levert de stroom uit zonnepark Etten-Leur. Stap over naar Vrijopnaam en profiteer van zelf opwekken. Na het aanmelden heb je 14 dagen bedenktijd. Heb je vragen? Neem contact met ons op via klantteam@vrijopnaam.nl of 085-30 32 652.

Bij aanschaf van je eerste Paneelopnaam krijg je van ons één
Paneelopnaam kado: 1+1 gratis dus. De opbrengst van één Paneelopnaam is gegarandeerd 250 kWh per jaar. De investering is eenmalig en inclusief onderhoud en reparatie. En je ziet op elk moment hoeveel je opwekt via de app!

Panelen beschikbaar
In aanbouw
Uitverkocht

WIJ GELOVEN IN DE ZON

Overstappen is goed geregeld, geen omkijken naar.

8

Beveelt ons aan!

Omdat ik wel graag zonnepanelen wilde maar mijn eigen dak niet geschikt is heb ik via Vrijopnaam toch panelen, op het zonnepark A58, en een goede energie leverancier.

Goed en Duurzaam

10!

Beveelt ons aan!

Vrijopnaamheeft helemaal waargemaakt wat ik ervan verwachtte: een combinatie van idealisme, klantgerichtheid, en nuchterheid. Idealisme: zie duurzame projecten van VON. Klantgerichtheid: Snelle en adequate beantwoording van vragen, probleemloze overstap, geweldige app om je verbruik inzichtelijk te maken. Blinkt uit in eenvoud en compleetheid Nuchterheid: Je ziet het terug in de app: zo eenvoudig als kan, zo volledig als nodig is. Ook in de verkoop: zonder over-enthousiaste reclamepraatjes, zonder opsmuk, nuchtere feiten-informatie, directe antwoorden,

Blij met vrijopnaam

8

Beveelt ons aan!

Toen we hoorden dat we mee konden doen,ondanks dat we in een appartement wonen,met de zonnepanelen van vrijopnaam,waren we heel blij. We geloven in zonne-energie. Niet alleen omdat het onze kosten drukt (behalve in de grijze dagen) Maar ook omdat het een schonere energie is.

Vrijopnaam krijgt een 8.8 op basis van 1052 reviews op Klantenvertellen.nl

De 4 zekerheden van Vrijopnaam

Voordelig

Altijd zonnestroom voor de laagste prijs. We zetten namelijk géén winstmarge op jouw verbruik.

Duurzaam

Stroom waarvan je een goed gevoel krijgt. Van 100% Nederlandse zon (die schijnt vaak genoeg) èn CO2-gecompenseerd gas.

🌳

Eenvoudig

Overstappen regelen wij voor je. Wat je verbruikt èn opwekt kun je op elk gewenst moment bekijken in de app. Handig.

☎️

Flexibel

Opzeggen kan maandelijks, maar waarom zou je? De zon schijnt nog wel even (zo’n 5 miljard jaar).

🛋

Slimme vragen over zonnepark A58

Bekijk alle slimme vragen

Zo lucratief als zonnestroom van eigen dak is die van Vrijopnaam niet. Dat komt doordat de stroom van eigen dak fiscaal nog meer wordt gesubsidieerd. Je hoeft over deze productie geen belastingen te betalen. 'Salderen achter de meter' heet dat.

Bij Vrijopnaam gaat het anders. Je saldeert ‘vóór de meter'. Van je energierekening wordt wel het leveringstarief (met een maximum van € 0,08 per kWh) en enkele opslagen afgetrokken maar de belastingen over je productie dien je nog steeds te betalen.

Wellicht niet logisch maar wel de huidige wet- en regelgeving. Gelukkig blijft (1) een mooi rendement over, (2) hoef je minder in één keer te investeren, (3) verhuizen de panelen altijd met je mee en (4) heb jij geen omkijken naar onderhoud en reparatie. Daarnaast garanderen wij een (hoge) opbrengst van 250 kWh per jaar per zonnepaneel.

Bij Vrijopnaam kan iedereen eenvoudig zonnepanelen kopen, hoef je niet in een bepaald postcodegebied te wonen en loopt je voordeel niet achteruit door de dalende energiebelasting op stroom. Je hebt geen gedoe bij een verhuizing. Daarnaast ontvang je een beter rendement en biedt zonnestroom opwekken via Vrijopnaam meer flexibiliteit ten opzichte van een Postcoderoosproject. Je kunt bijvoorbeeld altijd panelen bij- of terug verkopen zonder boete. Lees alle verschillen in ons blog 'Zelf zonnestroom opwekken op afstand: Vrijopnaam versus Postcoderoos'.

Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd (wettelijk) waarbinnen je kosteloos van het contract afkunt. Na deze periode zeggen we je contract op bij je oude energieleverancier. Dit neemt, inclusief opzegtermijn, meestal 4 weken in beslag.

Van ons ontvang je via e-mail een contractbevestiging waarin de exacte ingangsdatum staat vermeld. Direct na de ingangsdatum ontvang je van ons een e-mail met de vraag of je je meterstanden wilt doorgeven. Wij geven die meterstanden aan je oude leverancier door en deze maakt op zijn beurt de eindafrekening voor je op. Als je beschikt over een slimme meter dan worden je meterstanden automatisch uitgelezen en hoef je je meterstanden niet door te geven.

Nee, je kunt maandelijks je contract met Vrijopnaam opzeggen. Indien je je contract opzegt, krijg je de restwaarde van je investering in een Paneelopnaam teruggestort. We schrijven je investering per heel jaar af over de looptijd van 9 jaar. En rekenen eenmalig € 15,- administratiekosten.

Er zijn twee factoren waardoor de zonnepanelen van Vrijopnaam goedkoper zijn in aanschaf dan panelen die je op je eigen dak laat monteren: schaalvoordelen en overheidssubsidie.
1. Er zijn schaalvoordelen in installatie omdat een zonnepark al gauw duizend tot tienduizend panelen heeft, terwijl een gemiddeld dak ongeveer plek heeft voor 12 panelen.
2. Daarnaast krijgt Vrijopnaam overheidssubsidie voor de stroom die ze met de zonnepanelen produceert. Het voordeel van die subsidie geeft Vrijopnaam door aan klanten in een lage aanschafprijs van een paneel.

Chatten of bellen naar 085 - 303 26 52 kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd!

Nieuws onder de zon