Onze zonneparken vind je in heel Nederland!

Op verschillende plaatsen in Nederland hebben wij zonneparken beschikbaar. Op plaatsen waar niemand er last van heeft. De Panelenopnaam in die parken zijn voor jou beschikbaar om je eigen zonne-energie mee op te wekken. En met ieder paneel dat je koopt wordt Nederland een stukje groener: onze coöperatie legt voor ieder verkocht paneel ergens anders in Nederland een nieuwe neer. Paneel voor paneel.

Zonnepark Maassluis

Geen panelenopnaam (nog) beschikbaar

Dit zonnepark komt te staan in de gemeente Maassluis op een ongebruikt deel van industrieterrein De Dijk. Op een prachtige locatie aan het water liggen straks 700 Panelenopnaam.

Zonnepark Groningen

Nog 883 panelen beschikbaar

aanmelden

In het noordelijkste puntje van Groningen liggen, op een koelhuis in de Eemshaven, 1.250 keer een Paneelopnaam.

Zonnepark Limburg

Geen panelenopnaam (nog) beschikbaar

Tussen Roermond en Venlo hebben we 400 keer een Paneelopnaam in de aanbieding. Deze liggen op het dak van een boer in het Leudal.

Zonnepark Someren

Nog 332 panelen beschikbaar

aanmelden

In het zuiden van het land, in Someren, hebben we de beschikking over 1.000 keer een Paneelopnaam die op het dak liggen van een plantenkwekerij.

Zonnepark Zeijen

Nog 741 panelen beschikbaar

aanmelden

Dit zonnepark staat in Zeijen (gemeente Assen). In goede samenwerking met het lokale initiatief Energierijk Zeijen, Natuur & Milieufederatie Drenthe en de Provincie Drenthe is 2.208 keer een Paneelopnaam neergelegd op een gesloten stortplaats.

Zonnepark Bleiswijk

Nog 518 panelen beschikbaar

aanmelden

Midden in de Randstad (Bleiswijk) hebben we 4.000 Panelenopnaam voor jou klaarliggen.

Copyright © 2016-2018 vrijopnaam