Ervaringen van onze stralende klanten

  • 98% beveelt ons aan
  • Meest gehoord: 'Dus ècht zonder winstmarge!?'
  • De app is verslavend
 
9.0

op basis van 494 reviews
op Klanten­Vertellen.nl

Inge uit 's-Gravendeel
10!
 Beveelt ons aan!
Geen spijt van
Ook ik was een overstapper. Net voordat onze energieleverancier failliet ging was ik in een overstaptraject naar Vrij Op Naam. Toen ging het dus failliet en besloot ik even helemaal nergens meer heen te gaan. Ik zegde mijn aanstaande contract op met Vrij Op Naam buiten de afkoelingsperiode en Casper was zo begripvol dat ik na een goed gesprek uiteindelijk toch bleef. Alle keren dat ik de klantenservice nodig had, had ik binnen een halve minuut contact of antwoord, zelf 's avonds. Voor mij is de energievoorziening nu geen ding meer waar ik ten koste van alles op wil besparen. Ik ga voor de goede service en betrouwbaarheid.
#494 / 26 november 2020
Ronald uit Berkel-Enschot
10!
 Beveelt ons aan!
1x investeren en rendement van zeker 5%
1x geld ingelegd wat i er al na 5-6 jaar geheel uit heb. De laatste 3 jaren worden dus rendement.Ik kan alleen niet participeren in andere zonne projecten. Dat laat deze constructie niet toe.
#493 / 26 november 2020
Diana Glerum uit Vlissingen
10!
 Beveelt ons aan!
prima product, no nonsense benadering en persoonlijk contact bij vragen.
Elke keer dat ik contact heb met een van de medewerkers omdat er iets voor mij niet duidelijk is, verbreek ik met een glimlach de telefonische verbinding. Het lijkt me een fijn stel mensen die op de hoogte zijn bij vragen.Ook blij dat Vrijopnaam hoog scoorde in de laatste onderzoeken!
#492 / 25 november 2020
Hans uit Maarssen
8
 Beveelt ons aan!
Na 1 jaar nog tevreden
Nu pas 1 jaar via VrijOpNaam mijn elektra/gas geregeld. Na een paar jaar Eneco. Prijs is beter - al in het 1e jaar. Leveren wat ze moeten. Word nu het 2e jaar nog stukken goedkoper dan de concurrentie. Dus tot zover super blij er mee. Ook niet te veel mailtjes e.d. Nog niet hun zonne-panelen actie gebruikt, maar dat komt misschien dit 2e jaar. (Huren van panelen op een bestaand park).
#491 / 23 november 2020
Tijn uit Boissevain
9
 Beveelt ons aan!
Waargemaakt wat beloofd is!
Na uitgebreid onderzoek, zeer bewust overgestapt naar Vrijopnaam. Voor mij waren volledig groen en duurzaam én in Nederland essentiële voorwaarden. En omdat ik op mijn eigen dak geen zonnepanelen kan leggen vind ik het concept van Vrijopnaam een erg goed initiatief.
#490 / 22 november 2020
Hanneke uit Nijmegen
10!
 Beveelt ons aan!
Is in alle opzichten positief.
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met Vrij op naam en dat was 100% naar tevredenheid. Ook de toegestuurde mails zijn heel netjes en ik heb in een overzicht van de energiebedrijven gezien dat Vrij op naam een 10 scoort. Geweldig. Ben ook blij met de zonnepanelen , waar ik zelf geen omkijken naar heb!Ik voel me goed bij Vrij op naam.
#489 / 21 november 2020
Bram Smink uit Putten
10!
 Beveelt ons aan!
Uitstekende service
Goede inzicht in verbruik (in mijn geval, slimme meters voor gas en stroom in huis). Daarnaast is de klantenservice erg behulpzaam en reageert en handelt super snel. Erg verfrissend ten opzichte van andere klantenservice.
#488 / 19 november 2020
Peter uit Waalre
10!
 Beveelt ons aan!
Makkelijk in alle opzichten
Goede informatie.Afsluiten gaat simpelMet de webapp is prima te volgen hoeveel opbrengst er is.Helpdesk geeft snel antwoord.Aanrader!
#487 / 19 november 2020
Femke uit Rotterdam
9
 Beveelt ons aan!
Groen concept met goede service
Een vooruitstrevende duurzame energieleverancier met een uitstekende klantgerichte focus. 100% groen en slimme aanpak met 'eigen' panelen!
#486 / 15 november 2020
Marten uit Stadskanaal
8
 Beveelt ons aan!
Goed
Vorig jaar was ik enthousiast vanwege de actie met een extra zonnepaneel. Wilde dit jaar ook graag weer zo,n actie,dan had ik mijn terug bedrag daaraan kunnen besteden
#485 / 15 november 2020
 
 

Copyright © 2016-2020 vrijopnaam