Steeds meer Nederlanders geloven in de zon!

Lentecampagne Vrijopnaam

Maandag 1 mei 2017

Rotterdam, 1 mei – De zon is de onuitputtelijke bron van energie van onze aarde. En energieleverancier Vrijopnaam wilt iedereen hiervan laten profiteren door 100% Nederlandse zonne-energie tegen de laagste prijs te leveren.

De zon is ongelofelijk

Via een radio- en social mediacampagne maken alle Nederlanders kennis met drie ongelofelijke zonnige feiten.

Steeds meer Nederlanders geloven in de zon

Bas Wijnen, directeur Vrijopnaam: “In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben we in Nederland zonlicht genoeg voor ons energieverbruik. En het mooie van zonne-energie is dat het schoon, stil en kleinschalig opgewekt kan worden. Op plekken waar niemand er last van heeft, zoals op daken van plantenkwekerijen, boerderijen, langs snelwegen of een gesloten vuilnisstortplaats.

Je eigen stukje zon

Naast zonne-energie afnemen, kan je bij energieleverancier Vrijopnaam ook kiezen om je stroomverbruik zelf op te wekken door middel van een zonnepaneel op afstand. Je wekt zelf je stroom op, zonder dat je panelen op je dak nodig hebt. De panelen liggen in een zonnepark ergens in Nederland.

Over Vrijopnaam

Energieleverancier Vrijopnaam biedt 100% Nederlandse zonne-energie tegen de laagste prijs. Naast zonne-energie afnemen, kan je bij Vrijopnaam ook kiezen om je stroomverbruik zelf op te wekken door middel van een zonnepaneel op afstand. We noemen zo’n zonnepaneel een Paneelopnaam. Je weet zo waar je zonne-energie vandaan komt, je hebt geen last meer van prijsschommelingen en je stopt de marge van de energieproducent in eigen zak. Bovenal draag je concreet bij aan meer zonne-energie in Nederland!