Unicum in energiemarkt: alle contractvormen bij één leverancier

Energiebedrijf Vrijopnaam biedt consument met de lancering van een dynamisch contract als eerste energieleverancier van Nederland alle contractvormen aan: 1-jaar-vast, variabel én dynamisch.

Maandag 12 december 2022

Vandaag heeft Vrijopnaam haar dynamische energiecontract gelanceerd. Klanten van Vrijopnaam kunnen moeiteloos en zonder extra kosten switchen naar een energiecontract passend bij hun wensen en situatie.

Groeiende interesse

Bas Wijnen, directeur bij Vrijopnaam, ziet de vraag naar dynamische tarieven enorm stijgen. 

“Een dynamisch tarief geeft huishoudens de kans kosten te besparen. Ik zie dit als het product van de toekomst. Binnen een aantal jaren is een dynamisch contract de norm in Nederland.”

Moeiteloos switchen tussen contracten

Het brede productaanbod maakt het mogelijk te switchen naar een ander contracttype zonder over te stappen naar een andere leverancier. Consumenten die benieuwd zijn naar een dynamisch tarief kunnen op deze manier eenvoudig ondervinden of dit passend is voor hun situatie.

Een altijd bereikbare klantenservice

Een dynamisch contract vraagt om advies en uitleg. Bij Vrijopnaam kunnen consumenten een beroep doen op deskundige medewerkers bij de klantenservice die telefonisch bereikbaar zijn, zonder bandje of wachttijd. Daarnaast hebben klanten op elk gewenst moment inzicht in de dynamische energieprijzen en het verbruik door middel van een (web)app.