Vrijopnaam opnieuw uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland!

Vierde jaar op rij een 10 voor duurzaamheid

Dinsdag 14 december 2021

Net als voorgaande jaren is Vrijopnaam uitgeroepen tot groenste leverancier van Nederland. In het onderzoek naar duurzaamheid van de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise scoren we een 10 op alle onderdelen: inkoop, investering en levering.

De duurzaamste stroomleverancier

Ieder jaar onderzoeken de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE leveranciers op de Nederlandse energiemarkt. In totaal werden 27 leveranciers beoordeeld op duurzaamheid. In het onderzoek scoort een stroomleverancier op drie verschillende onderdelen: investering, inkoop en levering van stroom. Vrijopnaam komt daarbij als meest duurzame stroomleverancier op de consumentenmarkt uit de bus.

Vrijopnaam investeert in kleinschalige en ecologische zonneparken

Vrijopnaam onderscheidt zich door haar investeringen in nieuwe zonneparken. Vorig jaar werden zonneparken in Etten-Leur en Waalre geopend. Komend jaar staan onder andere de ontwikkeling van zonneparken in Heeze Leende, Reuver en Stadskanaal op de agenda.

100% zonnestroom, 100% duurzaam

Als klant van Vrijopnaam weet je zeker dat je 100% zonnestroom afneemt die opgewekt is in Nederland. Door de aanleg van nieuwe zonneparken kan iedere consument ook eenvoudig participeren en zijn eigen zonnestroom opwekken. Met een paneel uit een van onze parken wek je zelf stroom op. Deze stroom wordt in mindering gebracht op je energierekening. En voor elk gekocht paneel, legt Vrijopnaam een nieuw paneel ergens anders in Nederland. Zo werken we samen aan de energietransitie; paneel voor paneel.

Nog geen klant bij Vrijopnaam? Meld je aan en ga voor 100% duurzame zonnestroom!

Bekijk hier het complete onderzoek van de Consumentenbond, WISE, Natuur & Milieu.

Stroomranking Nederlandse energieleveranciers 2021