Vrijopnaam sponsor van Solar Team Twente

Solar Team Twente en Vrijopnaam geloven in de zon!

Dinsdag 20 juni 2017

Energieleverancier Vrijopnaam is vanaf vandaag een van de trotse partners van Solar Team Twente. Vrijopnaam en Solar Team Twente delen de ambitie om technologie en innovaties te ontwikkelen om zonne-energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. En zo verdere opwarming van de aarde te voorkomen.

Vrijopnaam sponsor van Solar Team Twente

Op 8 oktober 2017 staat Solar Team Twente aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge, dé prestigieuze race voor auto’s die rijden op zonne-energie. Samen met meer dan vijftig andere internationale deelnemers rijdt Solar Team Twente met de zonneauto 3.000 kilometer dwars door de outback van Australië.

De race kent vier verschillende klassen. Het Twentse solarteam doet mee met de Challenger Class, de Formule 1 klasse voor zonneauto’s.

Bas Wijnen, directeur Vrijopnaam: “Solar Team Twente heeft net als Vrijopnaam een uitdagersrol. Solar Team Twente heeft elk jaar haar prestatie verbeterd, met een mooie tweede plek in de laatste race. Dit jaar wil zij de allerbeste zijn en de race winnen. Vrijopnaam daagt de Nederlandse energiemarkt uit door als enige leverancier iedereen in staat te stellen 100% Nederlandse zonne-energie zelf op te wekken, zonder panelen op je dak.”

Over Vrijopnaam

Energieleverancier Vrijopnaam biedt 100% Nederlandse zonne-energie tegen de laagste prijs. Naast het afnemen van zonne-energie uit Nederland, kan je bij Vrijopnaam ook kiezen om je stroomverbruik zelf op te wekken. Met een zonnepaneel in één van de zonneparken van Vrijopnaam. Je stopt de marge van de energieproducent in eigen zak en draagt concreet bij aan meer zonne-energie in Nederland! En via de Vrijopnaam-app heb je altijd direct inzicht hoeveel stroom je panelen opwekken en wat je stroomverbruik is.

Over Solar Team Twente

Solar Team Twente bestaat uit twintig studenten van Saxion en Universiteit Twente. Zij maken hun droom waar: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge in oktober 2017. Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en de snelste zonneauto ter wereld gebouwd.

Teamfoto Solar Team Twente