Vanaf nu ook panelen te koop via de vrijopnaam-app!

Update: dit zijn de 5 nieuwste functies

Vrijdag 6 augustus 2021

Ruim een jaar geleden kozen we ervoor onze oude app te vervangen voor een splinternieuwe web-app. En wat is dat een genot! Dat vinden wij althans. En we leggen graag uit waarom dat voor klanten ook goed nieuws is. Zo zijn er nu veel meer mogelijkheden. Je kunt Panelenopnaam (bij)kopen in de app! Je hebt meer inzicht in je verbruik, in de kosten en in wat je panelen opwekken. We zetten de vijf fijnste nieuwe functies voor je op een rij.

1. Koop Panelenopnaam via de Vrijopnaam-app

Wek je nog niet (maximaal) zelf op met zonnepanelen uit een van onze zonneparken? Dan schaf je nu gemakkelijk jouw Panelenopnaam aan via de app. Via het menu (rechtsboven) kies je, heel verrassend: ‘Paneelopnaam kopen’. Kies hoeveel panelen je wil en eventueel uit welk park. We voegen ze toe en jij ziet direct hoeveel je zelf opwekt met jouw stukje zon!

Het is duurzaam en financieel slim om zelf op te wekken. Met een Paneelopnaam kan dat zonder gedoe op eigen dak. Geen omkijken naar onderhoud en reparaties, wel een financieel rendement van 14%.

Paneelopnaam kopen via de Vrijopnaam-app

2. Kostenoverzicht

Kies je in het menu voor ‘jaarcheck’, dan vind je daar niet alleen een prognose voor de komende jaarnota, maar ook een financieel overzicht. Voorkom verrassingen en kijk of je termijnbedrag in lijn is met je maandelijkse verbruik en de daarbij horende kosten.

Voorbeeld financieel overzicht in de Vrijopnaam-app

3. Pas je termijnbedrag aan

Verbruik je minder dan waar je maandelijkse termijnbedrag op gebaseerd is? Stel dan gemakkelijk zelf het termijnbedrag bij via de app. Dit kan via de ‘jaarcheck’.

Voorbeeld jaarcheck in de Vrijopnaam-app
Voorbeeld button 'termijnbedrag wijzigen' in de app

4. Gegevens wijzigen  

Nieuw telefoonnummer, e-mailadres of rekeningnummer? Niet nodig om ons te mailen of bellen. Je past deze gegevens makkelijk en snel aan via de app. Klik op het menu (rechtsboven) en ga naar ‘mijn gegevens’.

Voorbeeld menu 'mijn gegevens' in de Vrijopnaam-app

5. Let’s chat!

Wil je ons liever bellen of mailen, dan mag dat uiteraard nog steeds. Chatten kan tegenwoordig trouwens ook heel makkelijk via de app. Om te chatten met onze collega's op de klantenservice, klik je op het blauwe chaticoon rechtsonder. Geen chatbot, maar echte mensen. We houden graag persoonlijk contact! 

Voorbeeld chat button in de Vrijopnaam-app

Klanten van Vrijopnaam kunnen gebruik maken van de gratis web-app. Je klikt op ‘Mijn Vrijopnaam’ bovenaan deze website of typt vrijopnaam.app in je browser en logt in. Het is slim om vervolgens een snelkoppeling te maken op je startscherm van je telefoon, tablet of computer.

Ben je nog geen klant? Bekijk dan de demo-versie.

Heb je vragen over de app? Bekijk dan de slimme vragen of neem contact met ons op. Bellen naar 085- 30 32 652 kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd en mag naar klantteam@vrijopnaam.nl