Ook bijdragen aan een duurzaam Nederland?

Denk je wel eens aan zonnepanelen maar heb je geen geschikt dak, of geen zin in gedoe? Daar heeft Vrijopnaam iets op gevonden, bij ons kun je je eigen stroom opwekken.

Hoe? Heel eenvoudig. Wij bouwen zonneparken in Nederland, waar jij een zonnepaneel kunt kopen, of meer. Dat heet een Paneelopnaam. De opbrengst van jouw panelen verrekenen wij jaarlijks op je energienota.

Goed voor je portemonnee, geweldig voor het milieu. Zijn alle panelen op dan bouwen we een volgend zonnepark.

Zo werkt het

Bereken je voordeel

Hoeveel verbruik je?

Help me inschatten

Hoeveel Panelenopnaam wil je?

0

Besparing op je energierekening

€ 0

9 jaar lang kWh gegarandeerd (max 10 cent per kWh)

Eenmalige inleg

€ 0

Je winst

€ 0

Een schot in de roos!!! Ben zeer tevreden met Vrijopnaam.

10!

Beveelt ons aan!

Omdat ik in een appartement woon waar het dak te klein is om voor de 21 eigenaren voldoende zonnepanelen te plaatsen en dus geen subsidie krijg heb ik 3 panelen gekocht bij Vrijopnaam. Nu kan ik toch een behoorlijk deel van mijn elektrisch verbruik uit zonne-energie halen.

Elektrisch rijden op zonne-energie

9

Beveelt ons aan!

Omdat het lastig is om zonnepanelen op ons huurhuis te zetten, en we toch ons huishouden op zonne-energie willen laten lopen, hebben we voor Vrijopnaam gekozen. Behalve dat alle stroom duurzaam wordt opgewekt, hebben we daarnaast ook nog zonnepanelen geleased. De hulpvaardigheid van Vrijopnaam is geweldig!

Uitstekende service, goed voor het milieu

10!

Beveelt ons aan!

Servicegerichte organisatie met aanbieden van zonnepanelen zonder dat het op je dak hoeft. Prettige combinatie ter verbetering van het milieu.

Vrijopnaam krijgt een 8.6 op basis van 1387 reviews op Klantenvertellen.nl

Kies je zonnepark in Nederland

Zonnestroom opwekken kan overal. Niet alleen op het dak maar juist op niet rendabele landbouwgrond, gesloten stortplaatsen en geluidswallen langs snelwegen. Aangelegd met zorg en aandacht voor het landschap.
De opbrengst van een Paneelopnaam is vrijwel overal hetzelfde, minimaal 250 kWh per jaar wordt gegarandeerd.

Panelen beschikbaar
In aanbouw
Uitverkocht

Een Paneelopnaam, daar word je opgewekt van!

  • Een Paneelopnaam kost slechts €99. Dat is inclusief onderhoud, reparatie en administratie.
  • Gegarandeerde opbrengst van 250 kWh per jaar (max. € 0,10 per kWh).
  • Elk moment zien hoeveel je opwekt in de app.
  • Ieder moment in- of uitstappen.
  • Je mag evenveel zelf opwekken als je jaarlijks aan stroom verbruikt tot een maximum van 2.500 kWh (10 panelen).
  • Koop je eerste Paneelopnaam, dan krijg je de tweede van ons cadeau!

Koop je Panelenopnaam via de Vrijopnaam-app. Heb je nog vragen? Check dan slimme vragen óf bel ons.

Slimme vragen over zelf opwekken

Bekijk alle slimme vragen

Wij willen zoveel mogelijk mensen in staat te stellen zelf zonne-energie op te wekken. Om dat mogelijk te maken bieden wij al onze klanten een Paneelopnaam aan. Deze zonnepanelen liggen niet op je dak maar staan ergens in een zonnepark in Nederland. Alle opbrengst van de stroom die jouw Paneelopnaam opwekt is de komende 9 jaar helemaal voor jou. We garanderen een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam. De opbrengst van jouw panelen verrekenen wij jaarlijks op je energienota tegen het 'kale' leveringstarief met een maximum van € 0,10 per kWh.

Lees hier meer over zelf zonnestroom opwekken.

Stap over naar Vrijopnaam en geef bij je aanmelding door hoeveel Panelenopnaam je wil en uit welk zonnepark. Wij regelen de rest!

Ben je al klant, maar wek je nog geen zonnestroom op? Of wil je extra Panelenopnaam aanschaffen? Regel het gemakkelijk via de Vrijopnaam-app.

Liever persoonlijk contact? Bel (085- 30 32 652) of mail (klantteam@vrijopnaam.nl) ons voor advies.

De hoeveelheid zonnestroom die je Paneelopnaam oplevert hangt af van de zon. Hoe meer de zon schijnt, hoe hoger je stroomopbrengst. We garanderen een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam. Hoe meer de zon schijnt, hoe meer je verdient.

Maximaal 10 per adres. Dit komt overeen met een stroomverbruik van zo’n 2.500 kWh per jaar. Je mag overigens niet meer zelf opwekken dan je eigen stroomverbruik.

Omdat wij graag iedereen in Nederland enthousiast willen maken zelf zonnestroom op te wekken én een financieel voordeel willen bieden, hebben we gekozen een maximum van 10 per adres in te stellen.

Na 9 jaar kan je je termijn verlengen. Je behoudt zo je financieel voordeel én weet je waar je energie vandaan komt. 

De zonneparken worden voor een periode van minimaal 15 jaar aangelegd en de economische levensduur van een zonnepaneel ligt ergens tussen de 20 tot 25 jaar. Vrijopnaam zorgt voor het onderhoud van het zonnepaneel en het zonnepark. Mocht een zonnepaneel onvoldoende presteren of beschadigd raken, vervangt Vrijopnaam het zonnepaneel. Geen gedoe en zorgeloos voor jou.

Chatten of bellen naar 085-30 32 652 kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen kan altijd!