Zelf stroom opwekken in een zonnepark

Coöperatie Vrijopnaam U.A. financiert kleinschalige zonneparken in Nederland. Deze zonneparken worden ontwikkeld samen met en voor omwonenden. Niet alleen op daken, maar ook op niet rendabele landbouwgrond, gesloten stortplaatsen en geluidswallen langs snelwegen. Aangelegd met zorg en aandacht voor het landschap. Stil, schoon, samen.

Misschien heb je al weleens nagedacht over zonnepanelen. Maar heb je geen geschikt dak. Daar hebben we iets op gevonden. Bij Vrijopnaam kan iedereen zijn eigen zonnestroom opwekken. Het werkt heel eenvoudig. Vrijopnaam bouwt zonneparken in Nederland. Jij kunt zonnestroom opwekken in zo'n zonnepark via een Paneelopnaam.

Paneelopnaam

Dankzij 'Paneelopnaam' heb je de mogelijkheid om zelf zonnestroom op te wekken in een zonnepark. Een Paneelopnaam is een recht op een deel van het vermogen van een zonnepark voor een bepaalde periode. De aanschaf van een Paneelopnaam bedraagt 99 euro voor 250 Wp voor de periode van 9 jaar. Je wekt zo je eigen zonnestroom op en draagt bij aan de verduurzaming van onze energievoorziening.

We garanderen een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar per Paneelopnaam. De opbrengst van de stroom die je met jouw Paneelopnaam opwekt, verrekenen we jaarlijks op je energierekening. Je ontvangt hiervoor het 'kale' leveringstarief van Vrijopnaam voor met een maximum van € 0,10 per kWh. Goed voor je portemonnee, geweldig voor het milieu.

De Vrijopnaam-app: meten is weten!

Een beter klimaat begint bij energiebesparing. Via de Vrijopnaam-app ('Mijn Vrijopnaam'-omgeving) volg je hoeveel je panelen opwekken. En wek je nog niet volledig zelf op? Dan koop je via de app gemakkelijk extra Panelenopnaam.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Voor wie wil, zijn 'de kleine lettertjes' altijd na te lezen in de Productvoorwaarden Paneelopnaam.